Headlines Kalmar

Frisörsalong Kalmar, Mörbylånga & Öland

Etablerade varumärken av kvalitet

Välkommen till Headlines i Kalmar och Mörbylånga på Öland. I vår frisörsalong tycker vi om att arbeta med kvalitetsprodukter för alla syften. Nedan finner du några exempel på kvalitetssäkrade produkter som vi använder för att lyckas ännu bättre med just ditt hår.

Oribe

Oribe, precis som namnet antyder, grundades av bland annat kändisfrisören Oribe. Detta varumärke står för nytänkande och att tillgodose den mest kräsna kunden, både sett till ingredienser och förpackning. Med andra ord vardagslyx in i minsta detaljen.

Kevin Murphy

Produkter från Kevin Murphy är framtagna för att leverera prestanda, styrka och långvariga resultat där stort fokus har lagts på ingredienser för att säkerställa att produkterna håller den högsta möjliga naturliga kvaliteten.

Davines

Davines grundades 1983 i Italien och har både kvalitet och miljömedvetenhet som ledstjärnor. Dessutom försörjs verksamheten med 100% ren energi.

Unite

Unite är ett amerikanskt professionellt hårvårdsmärke som fortfarande ägs av en frisör. Med en serie på över 30 produkter för alla möjliga hårtyper har produkterna snabbt blivit populära hos stylister, kändisar och influencers. Varumärket Unite förknippas med hög kvalitet och starkt socialt engagemang. Vi erbjuder produkter från Unite i vår salong i Mörbylånga.

Om du är nyfiken på dessa produkter eller vill höra mer om hur vi arbetar är du välkommen att kontakta oss eller besöka oss i Kalmar eller i Mörbylånga på Öland.

Öppettider

Måndag – Torsdag 07.00 – 19.00
Fredag 07.00 – 18.00
Lördag 08.00 – 14.00
Söndag- Stängt

Vecka 26 – vecka 33 har vi öppet mån – fre 8.00 – 18.00

Boka nu!
Stamkund? Nu kan du själv boka din tid online

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan den bokade tiden annars debiteras fullt pris