Varför Headlines?

Alla vi som arbetar här har ett stort intresse för det vi gör. Vi har ambitionen att alltid skapa det bästa resultatet utifrån färg, form och inte minst personligheten hos den som sitter i stolen framför oss. Vi vill ta fram de vackraste linjerna och samtidigt vara nyskapande.

Tillsammans med dig som kund planerar vi alltid våra behandlingar. Vi ger dig kunskaperna om hur du bäst tar hand om och stylar ditt hår mellan besöken hos oss. För oss är det viktigt att ge dig och ditt hår skonsamma behandlingar och just därför arbetar vi med några av marknadens bästa produkter.

Oavsett vem du är eller vilken stil du har, så är du alltid hjärtligt välkommen till oss på Headlines.

Våra frisörer

Elin Karlsson VD / Frisör - Har gesällbrev - Master Color Expert

Elin driver salong Headlines och har en stark formkänsla för grafisk klippning samt färgning. Elin håller till i både Kalmar och Mörbylånga salonger.

Mia Svensson Ekonomi- / Salongsansvarig - Har gesällbrev

Mia är salongsansvarig, henne vänder du dig till om du har frågor kring produkter eller val av frisör.

Violeta Turjaka Frisör - Har gesällbrev - Session Salon Stylist - Master Color Expert

Violeta är en expert på att ta fram ditt rätta jag. Hon har ett öga för vad som passar just dig. Att få vara kreativ inom allt i yrket är hennes stora passion. Violeta hjälper dig gärna också med uppsättningen på din stora dag.

Linnéa Löfblad Frisör - Har gesällbrev - Master Color Expert

Linnéa är en konstnär ut i fingerspetsarna. När hon inte jobbar på salongen så tecknar och målar hon. Dessa färdigheter tar hon med sig in i de många frihandsfärgningar hon gör. Linnéa är alltid hundra procent engagerad i kunden hon har framför sig och jobbar gärna med långsiktiga planer för både färg och form.

Emmy Estunger Frisör - Trainee

Emmy gör sin praktik hos oss och jobbar lördagar men börjar sin traineeutbildning efter studenten. Emmy brinner lite extra för färgningar och är väldigt noggrann i sitt utförande. Emmy erbjuder 20% rabatt på alla behandlingar

Alexandra Rubertsson Frisör - Har gesällbrev

Alexandra är frisören med ett leende på läpparna som ger dig personlig service och god kunskap genom din behandling. Med en bra konsultation kommer ni fram till vad som passar just dig och ditt hår.

Maritha Brisvall Frisör - Har gesällbrev

Maritha kan du hitta på vår salong i Mörbylånga där hon gör dig snyggare. Maritha är en hejare på korta frisyrer och hon lägger gärna någon cool färgad effekt i ditt hår.

Rebekka Nilsen Frisör - Har gesällbrev - Session salon stylist - Master Color Expert

Rebekka är en kreativ och exakt frisör som är bra på att se vad som passar just dig. Hon tar en utmaning på rakt arm. Hennes hårbottenmassage är värt att testa!

Boka tid - Kalmar

Vi byter bokningssystem från och med 10 januari 2022 så välj nedan beroende på när du önskar boka din tid.


Till 9 januari 2022

Boka tid

Från 10 januari 2022

Boka tid

Boka tid - Mörbylånga

Vi byter bokningssystem från och med 10 januari 2022 så välj nedan beroende på när du önskar boka din tid.


Till 9 januari 2022

Boka tid

Från 10 januari 2022

Boka tid