Etablerade varumärken av kvalitet

Välkommen till Headlines i Kalmar och Mörbylånga på Öland. I vår frisörsalong tycker vi om att arbeta med kvalitetsprodukter för alla syften. Nedan finner du några exempel på kvalitetssäkrade produkter som vi använder för att lyckas ännu bättre med just ditt hår.

Oribe

Oribe, precis som namnet antyder, grundades av bland annat kändisfrisören Oribe. Detta varumärke står för nytänkande och att tillgodose den mest kräsna kunden, både sett till ingredienser och förpackning. Med andra ord vardagslyx in i minsta detaljen.

Kevin Murphy

Produkter från Kevin Murphy är framtagna för att leverera prestanda, styrka och långvariga resultat där stort fokus har lagts på ingredienser för att säkerställa att produkterna håller den högsta möjliga naturliga kvaliteten.

Davines

Davines grundades 1983 i Italien och har både kvalitet och miljömedvetenhet som ledstjärnor. Dessutom försörjs verksamheten med 100% ren energi.

Unite

Unite är ett amerikanskt professionellt hårvårdsmärke som fortfarande ägs av en frisör. Med en serie på över 30 produkter för alla möjliga hårtyper har produkterna snabbt blivit populära hos stylister, kändisar och influencers. Varumärket Unite förknippas med hög kvalitet och starkt socialt engagemang. Vi erbjuder produkter från Unite i vår salong i Mörbylånga.

Om du är nyfiken på dessa produkter eller vill höra mer om hur vi arbetar är du välkommen att kontakta oss eller besöka oss i Kalmar eller i Mörbylånga på Öland.

Boka tid - Kalmar

Vi byter bokningssystem från och med 10 januari 2022 så välj nedan beroende på när du önskar boka din tid.


Till 9 januari 2022

Boka tid

Från 10 januari 2022

Boka tid

Boka tid - Mörbylånga

Vi byter bokningssystem från och med 10 januari 2022 så välj nedan beroende på när du önskar boka din tid.


Till 9 januari 2022

Boka tid

Från 10 januari 2022

Boka tid