Olaplex

Välkommen till Headlines i Kalmar och Mörbylånga på Öland. I vår frisörsalong tycker vi om att arbeta med kvalitetsprodukter för alla syften. När det kommer till Olaplex så hjälper detta att flytta gränserna för vad som är möjligt att utföra med ditt hår utan att riskera att hårets kvalitet påverkas. Detta är en dröm för oss frisörer men värt att veta är att du som kund även kan behandla ditt hår med Olaplex mellan frisörbesöken om du önskar att bygga upp hårkvaliteten ytterligare.

Fördelar med Olaplex

Olaplex stärker ditt hår och behandlingen görs antingen i samband med färgning eller blekning men det går även att ha som fristående behandling. Då hårets egna svavelbindningar återskapas med hjälp av Olaplex blir ditt hår starkare, friskare och färgningen blir mer långlivad. Med andra ord en hel del fördelar.

K18

K18 eller K18 peptide som molekylen heter, ses av många som ett genombrott som många frisörer väntat på. Det är kliniskt bevisat att K18 kan återställa skador på håret på 4 minuter. Med hjälp av sin uppbyggnad kan K8 återställa keratinkedjorna i håret och hjälpa hår som blivit skadad av till exempel värmeverktyg, UV-strålar och kemiska behandlingar. Givetvis passar det väl ihop med Olaplex.

Om du är nyfiken på dessa produkter eller vill höra mer om hur vi arbetar är du välkommen att kontakta oss eller besöka oss i Kalmar eller i Mörbylånga på Öland.

Boka tid - Kalmar

Vi byter bokningssystem från och med 10 januari 2022 så välj nedan beroende på när du önskar boka din tid.


Till 9 januari 2022

Boka tid

Från 10 januari 2022

Boka tid

Boka tid - Mörbylånga

Vi byter bokningssystem från och med 10 januari 2022 så välj nedan beroende på när du önskar boka din tid.


Till 9 januari 2022

Boka tid

Från 10 januari 2022

Boka tid